I er købt, og prisen betalt

Bestyrelsen

Formand

Lennart Refslund-Nørgaard
Tlf. 2112 0304
Send mail
 

Næstformand programansvarlig og sekretær

Gunnar Riis Jensen
Send mail
 

Kasserer

Jytte Fomsgaard Svinth
Send mail

 

Bestyrelsesmedlem

Ingrid Haahr Andersen


 

Sådan startede det

”Luthersk Mission til evangeliets fremme” I daglig omtale: LM

I midten af 1800-tallet gik der en folkelig- og åndelig vækkelse hen over hele Danmark. Det åndelige røre på Bornholm mundede blandt andet ud i en bevægelse under navnet: ”Luthersk Missionsforening til evangeliets fremme på Bornholm”! Det skete 1. marts 1868.

Allerede året efter blev ”på Bornholm” til et: ”I Danmark”. Men da Ydre Mission hurtigt blev en integreret del af LMs arbejde, og da evangeliet om Jesus Kristus er for alle folkeslag, så forsvandt ”i Danmark” også. – ( LM er i dag det missionsselskab, der har flest udsendte medarbejdere som undervisere, missionærer, helsearbejde og voluntører mv..)

I løbet af det første 10 -15 år blev LM lansdsdækkende, og i år 1902 var der 28 missionshuse og 41 prædikanter - de fleste fritidsforkyndere. Mange tog årligt flere længere møderejser, enkelte helt op til 5 – 6 uger uden at være hjemme!!

Læs mere: Sådan startede det

Om Luthersk Missionsforening

Luthersk Missionsforening er en del af Den danske Folkekirke. Vi er en fri organisation med en del ansatte missionærer og sekretærer, men langt de fleste opgaver bliver udført af frivillige, ulønnede medarbejdere.

Luthersk Missionsforening har Bibelen som grundlag for alle aktiviteter. Vi tror, at Bibelen er Guds ufejlbarlige ord, der med guddommelig myndighed udtaler sig om, hvordan vi får del i det evige liv - eller går fortabt.

Derfor ønsker vi, at Bibelen må være bestemmende for al tro og livsførelse. Bibelen giver alt, hvad vi behøver for at blive - og leve som - en kristen.

Læs mere: Om Luthersk Missionsforening